Sådan finder du den rette tandlæge

At finde den rette tandlæge kan være rigtig svært, specielt hvis man er flyttet til en ny by, hvor man ikke har noget kendskab til de tandlæger, der er i området. Der kommer derfor her nogle råd til, hvordan man har mulighed for at finde den rette tandlæge.

  1. Hvis man er flyttet til en ny by, er det typisk fordi man starter på et nyt arbejde, eller skal begynde i skole. Her kan man forhøre sig hos de nye kollegaer, eller de nye klassekammerater og medstuderende om, hvilken tandlæge de kan anbefale.
  2. Man kan også forsøge sig med at spørge sine naboer om, hvilke erfaringer de har med deres tandlæger, og hvem de kan anbefale.
  3. Hvis man ikke er helt komfortabel med de to ovenstående muligheder, kan man altid forsøge sig med internettet. For at finde den rette og perfekte tandlæge i København, kan man først og fremmest søge på de tandlæger, der ligger i og omkring det område, man bor i.

Uanset om man får anbefalet en tandlæge af sin omgangskreds, eller om man finder en på nettet, er det altid en god idé at undersøge dem yderligere. Dette kan man gøre ved at undersøge den aktuelle tandlæges hjemmeside og se efter, om der skulle være eventuelle kommentarer fra andre patienter, eller om de udfører den specifikke behandling, man skal have foretaget.

 

Hvilke krav skal man stille som patient?

Det er ikke altid, man som patient har nogle specifikke ønsker til en tandlæge, udover at han/hun selvfølgelig skal være dygtig og professionel, men i nogle tilfælde kan det være en god idé at overveje, om man har nogle specifikke behov, der gør, at man bør opsøge en bestemt tandlæge. Hvis man for eksempel lider rigtig meget af tandlægeskræk, er det vigtigt, at man finder en tandlæge, der fokuserer på dette område. Hvis man skal have lavet større behandlinger, kan det også være en god idé at finde en tandlæge, der er særligt kompetent inden for området.

Det kan, som beskrevet, være svært at finde den rette tandlæge, og det er ikke nødvendigvis sikkert, man finder den rette tandlæge i første forsøg. I nogle tilfælde er det nødvendigt at besøge et par stykker, før man finder den tandlæge, man gerne vil gå hos fast. Uanset hvad kan man starte med at undersøge, hvilke tandlæger der er i lokalområdet – og se patienters anmeldelser på nettet.

Tandlægerne Ved Runddelen

Nørrebrogade 148

2200 København N

35830033

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *