Er du ked af dine tænders farve eller form?

Er dine tænder blevet gule? Eller har tænderne bare aldrig haft den ønskede form? Så er kosmetisk tandpleje din vej til drømmesmilet.

Hvide tænder

Kosmetisk tandpleje

Kosmetisk tandpleje er de seneste årtier blevet meget populært verden over. Tandlæger hjælper nu ikke kun med tandproblemer, men kan også udføre kosmetiske behandlinger til at gøre deres patienter fuldt ud tilfredse med deres smil.

Med den øgede interesse for kosmetisk tandpleje er der i dag et bredt udvalg af forskellige kosmetiske behandlinger. I forhold til valg af tandlæge til kosmetisk tandpleje bør den specialiserede tandlæge fra Christianshavn benyttes til at sikre det perfekte smil. Kosmetisk tandpleje kræver flair for detaljer, og det er derfor vigtigt at udvælge en tandlæge, som udfører behandlinger i høj kvalitet. De typiske behandlinger inden for kosmetiske tandpleje er tandblegning, ændring af tandens form, tandretning og udskiftning af fyldninger.

Få hvide tænder med tandblegning

Hvis du har problemer med gule og misfarvede tænder, så er en tandblegning den rette behandling for dig. Tandlægen udformer en individuel tandskinne, som kan benyttes derhjemme og indeholder en særlig blege-gel. Brug den efter tandlægens anbefalinger, og du vil hurtigt få et hvidt og blændende smil ligesom Hollywood-stjernerne. Du bør desuden mindske indtaget af kaffe, te og rødvin for at bevare den hvide farve så længe som muligt.

Få ændret tændernes form med facader

Spidse tænder, korte tænder, skadede tænder – uanset hvad problemet med tandens form er, så er det muligt at tilpasse tandens form. Gennem brug af facader er det muligt for tandlægen at skabe en helt ny form på én eller flere tænder. Facaderne består af plastik eller porcelæn, hvilket udvælges i samarbejde med tandlægen. Facadernes farve kan tilpasses efter tændernes nuværende farve eller laves lysere, hvis de resterende tænder samtidigt udsættes for en tandblegning.

Få lige tænder med tandretning

Det er ikke altid, at facader på tænderne kan skabe det perfekte smil. Det kan kræve en tandretning, hvis tænderne som udgangspunkt sidder skævt eller har stort mellemrum. Med en individuelt udformet skinne fra tandlægen er det muligt at rette overbid, underbid og andre problemer med tandstillingen. Der kan herefter suppleres med facader til at skabe den ønskede form, hvilket også kan få mellemrum mellem tænderne til at blive endnu mindre.

Udskiftning af fyldninger til at rette gamle skader

Før i tiden blev mange tandproblemer løst med sølvfyldninger, hvilket hverken var særlig kønt eller sundt. I dag benyttes der plast eller porcelæn i stedet, hvis der er et tandproblem. Det er dog heldigvis muligt at udskifte gamle sølvfyldinger med plast- eller porcelænsfyldninger, så tænderne igen kan få deres naturlige udseende tilbage.

Det naturlige look

Det bedste af det hele er, at den erfarne tandlæge på Amagerbrogade ved Christianshavn formår at skabe et naturligt look til dine tænder. Ingen vil derfor tænke over, at det ikke er dit eget smil. Der er således ingen grund til at gemme sit smil væk længere, da kosmetisk tandpleje kan give dig lige det smil du ønsker.

 

Tandlægerne No. 68 ApS

Amagerbrogade 68

2300 København S

Tlf: 32 54 56 74

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *