Trænger dine tænder til fornyelse – prøv tandblegning

tandblegning

Tandblegning er løsningen til dem, som ønsker at få fornyet tænderne. Ved blot at få lysnet tænderne med få nuancer, kan der skabes et flot og naturlig look. Tænder skal på ingen måde nedprioriteres, da et flot smil afspejler selvtillid og livskvalitet. Med tandblegning er det derfor muligt at blive tilfreds med sit smil på grund af en fornyelse, hvor smilet bliver flot og lyst.

Tandblegning kan fjerne misfarvninger

Der kommer misfarvninger på tænderne grundet aflejringer på tandens overflade. Det sker på grund af indtag af blandt kaffe, rødvin og andre drikkevarer, hvor farveindholdet er højt. Der kan også ske misfarvninger på grund af nikotin og andre ting, som indtages jævnligt. Tænderne misfarves derudover med alderen, hvorfor misfarvningerne i tænderne ikke helt kan undgås – heller ikke selvom du er god med tandbørsten. Den forebyggende tandpleje skal dog altid udføres for at forebygge mod misfarvningerne og andre tandproblemer.

Søg professionel hjælp

Med nye muligheder på grund af ny teknologier er det i dag muligt at lave kosmetiske behandlinger, som gør smilet flot igen. Det er af den grund også blevet muligt at slippe af med misfarvningerne, så smilet kan blive lyst igen. Det er muligt at købe tandblegningsmidler, men de kan medføre sundhedsskadelige konsekvenser for tænderne. Et overforbrug kan skabe vedvarende konsekvenser for tænderne, så der medføres mere skade end gavn. Det anbefales til enhver tid at få en professionel tandblegning i Odense S, hvor der en tandklinik med erfaring inden for tandblegning.

Her vil tænderne blive undersøgt med henblik på at se, om tænderne kan bleges uden at medføre skade. Tandlægen vil derefter i samarbejde med patienten vurdere, hvor lyse tænderne kan blive, så tænderne stadig virker naturlige. Ved at vælge en tandlæge med erfaring til at udføre en flot tandblegning i Odense er en god kvalitet og et flot resultat sikret.

En effektiv og holdbar løsning

Tandblegning er en effektiv og holdbar løsning, da resultatet hurtigt kan ses samtidigt med, at resultatet er synligt i lang tid. Synligheden af tandlysningen varierer, da holdbarheden afhænger af livsstil og udgangspunkt. For at bevare blegningen længst muligt skal rådene om undgåelse af misfarvninger følges. Det er også muligt at supplere tandblegningen med tandrensninger hos tandlægen, hvor tændernes renses grundigt. På den måde ophobes der ikke bakterier og misfarvninger på tandoverfladen, da tænderne jævnligt pudses af.

Med tandblegning er der ikke længere grund til at skjule smilet på grund af misfarvninger på tænderne. Tænderne får en fornyelse med en lysere nuance, som gør smilet flot.

 

Tandlæge Ulrik Højgaard Hansen

Svendborgvej 89

5260 Odense

Tlf: 66 14 37 06

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *